Lifestylecoaching

Een gezonde en sterke mind: het wordt vaak onderschat wat dit voor je doet. Wanneer jij veel last hebt van stress, je piekert veel of voelt je onzeker, kan jij niet het beste uit jezelf halen. En dat is waar Leroy Grau Personal Training en Coaching voor staat: je leeft maar één keer, dus van die ene keer maken we er het allerbeste van! 

Eigenlijk komen alle vormen van een minder gezonde mind terecht op stress. Ben je onzeker, twijfel je veel, ben je een doemdenker, zie je eerder het negatieve in iets of voel je je vaker somber dan vrolijk: het zorgt allemaal voor stress op je lichaam. Tijd om daar iets aan te gaan doen! Want hoe lekker zou het zijn als je sterk in je schoenen staat? Als je weet wat je wil? Je ontspannen de dag doorkomt? Je voornamelijk positief bent? 
Tijdens het intakegesprek stellen we jouw doel vast. Hier gaan we gericht aan werken, zodat je niet maandenlang blijft doormodderen. Wij staan voor gericht en op een verantwoorde wijze snel resultaat.

Nadat jouw doel helder is, starten we bij de basis: het weghalen van je onbewuste beperkende gevoelens en overtuigingen. Iedereen heeft last van beperkende gevoelens en overtuigingen: ze belemmeren je letterlijk je leven voluit te leven. Denk aan: ‘ik ben nu eenmaal een perfectionist’. Deze overtuiging belemmert jou in je werk, maar ook in je privéleven. Je hebt niets aan die gevoelens en overtuigingen, dus die gaan we eerst allemaal weghalen.
Daarna gaan we verder met het doel waarvoor jij komt. Of dit nu minder stress hebben is, meer zelfverzekerd zijn, minder aantrekken van anderen of meer succes hebben: samen gaan we dit halen!
Bij voorkeur hebben we elke week circa 45 minuten tot een uur contact. Dit kan zowel in onze studio als online via Skype.

Tarieven

€ 70,00 per sessie, minimaal zeven sessies

Na de zeven sessies bekijken we samen of het gestelde doel al behaald is of dat we de sessies verlengen.

Ervaringen

Iris / 30 Maart 2020
Life changing, Gaan trainen met Leroy Grau, personal trainer, is voor mij life changing geweest! Ik durf te beweren dat ik, zonder de begeleiding en coaching en onvoorwaardelijke steun van Leroy niet zou staan waar ik nu sta. Mijn reis bij Leroy begon bijna 2 jaar geleden toen ik nog ruim 100 kg woog en diep ongelukkig was. Ik liep bij een psycholoog en probe... Lees meer
Karen / 30 Maart 2020
Ik heb bij Marijke een traject gevolgd en dat was een prachtige belevenis! Het traject is praktisch, niet denken, maar doen. In korte tijd veel resultaat en goed in te passen in het dagelijks leven. Daarnaast is Marijke een bevlogen, meedenkende, maar vooral een enthousiaste en spontane coach, waardoor het traject het meer dan de moeite waard is geweest. Ik hoop er no... Lees meer