Personal training

Wil je fitter of gespierder worden? Afvallen of juist aankomen? Je techniek verbeteren? Of wil je sporten, maar heb je hier wel een stok achter de deur bij nodig? En wil je hier graag deskundige begeleiding in? Dan is Personal Training iets voor jou! Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen we het doel vast wat jij wilt realiseren en het aantal keer dat jij per week wilt trainen. We stellen een op maat gemaakt programma samen, omdat er volgens ons geen één schema is wat voor iedereen werkt en gaan aan de slag om jouw doel te behalen. 

Onze trainers kunnen zowel beginners als ver gevorderde atleten verder helpen en zijn bovendien gespecialiseerd in revalidatietraining. Heb je een blessure, ziekte of lichaamsdeel dat niet belast mag worden? Dit hoeft jouw doel niet in de weg te staan! We werken daarnaast nauw samen met zeer bekwame fysio’s. Onze werkwijze bestaat uit de meest effectief gebleken methodes die wij na jaren ervaring en wetenschappelijk onderzoek hebben gekozen. 

Tarieven:
10 sessies: € 75,00 per les p.p.
20 sessies: € 72,50 per les p.p.
40 sessies: € 70,00 per les p.p

Premium Pakket Personal Training

Gold Pakket:
- 12 maanden 3 x per week exclusief training van Leroy
 - Voedingsbegeleiding en supplementenadvies

Investering: € 15.000

Zilver Pakket:
- 12 maanden 2 x per week exclusief training van Leroy
- Voedingsbegeleiding en supplementenadvies

Investering: € 10.000

Duo training

Wil je graag onder begeleiding trainen, maar doe je dit liever niet alleen? Dan is Duo Training een betere keuze voor jou. Samen met een bekende doen we exact hetzelfde als hierboven: we stellen jouw doel vast en werken hieraan. 

Tarieven:
10 sessies: € 55,00 per les p.p.
20 sessies: € 50,00 per les p.p.
40 sessies: € 45,00 per les p.p

Semi Personal training

Met Semi Personal training train je met maximaal vijf anderen tegelijk in onze gym. Je traint met je eigen plan, dat speciaal voor jou gemaakt is door een van onze trainers. Je kunt dit schema zelf inzien op één van onze schermen. Tijdens de training word je op professionele wijze begeleid door één van onze trainers. Deze zorgt ervoor dat je de oefeningen veilig uitvoert, dat je jouw eigen vooruitgang ziet en begrijpt én dat je plezier hebt in het sporten. 

Tarief:
€ 250,00 per maand 

Shape Project

Ga sterker, fitter en gezonder de zomer in met ons Shape Project!

- 2x per week 1 uur personal training waarin we aan jouw doelen werken
- GRATIS voedingsbegeleiding op maat
- Wekelijkse vetmeting

Ons Shape Project duurt zes maanden voor slechts € 550,00 per maand.
Heb je interesse? Laat hieronder een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Groepsles: Small Group Training

Samen sporten werkt vaak extra motiverend! Daarom bieden wij ook groepsles aan: Small Group Training. Je traint met maximaal vijf andere personen een uur lang onder begeleiding van onze personal trainer. Je doet dezelfde oefeningen als de andere sporters, maar wel afgestemd op jouw niveau. Hierdoor is de Small Group voor iedereen toegankelijk.  

De Small Group wordt op vaste tijden gegeven. Je betaalt per les, waardoor je dus altijd flexibel bent om je in te schrijven wanneer jij wilt sporten!

Tarief: € 37,50 per les
 

Ervaringen

Natascha / 6 December 2021
Al jaren train ik met plezier bij Leroy Grau en kan ik het iedereen van harte aanbevelen. Het heeft een positief effect op zowel je mentale- als fysieke gezondheid. Na mijn krachttraining ga ik altijd opgewekt en met een energieker gevoel weer naar huis. Ook heb ik veel minder vaak blessures. Door mijn hypermobiliteit had ik hier snel last van tijdens het beoefen... Lees meer
Jitske / 30 Maart 2020
Ik wist niet dat krachttraining zo GEWELDIG is! Ik geniet van iedere sessie met personal trainer Leroy Grau! Ik kan iedereen aanraden om onder begeleiding af te vallen door middel van krachttraining! Je wordt er letterlijk en figuurlijk een ander mens van.