Personal training

Wil je fitter of gespierder worden? Afvallen of juist aankomen? Je techniek verbeteren? Of wil je sporten, maar heb je hier wel een stok achter de deur bij nodig? En wil je hier graag deskundige begeleiding in? Dan is Personal Training iets voor jou! Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen we het doel vast wat jij wilt realiseren en het aantal keer dat jij per week wilt trainen. We stellen een op maat gemaakt programma samen, omdat er volgens ons geen één schema is wat voor iedereen werkt en gaan aan de slag om jouw doel te behalen. 

Onze trainers kunnen zowel beginners als ver gevorderde atleten verder helpen en zijn bovendien gespecialiseerd in revalidatietraining. Heb je een blessure, ziekte of lichaamsdeel dat niet belast mag worden? Dit hoeft jouw doel niet in de weg te staan! We werken daarnaast nauw samen met zeer bekwame fysio’s. Onze werkwijze bestaat uit de meest effectief gebleken methodes die wij na jaren ervaring en wetenschappelijk onderzoek hebben gekozen. 

Tarieven:
10 sessies: € 75,00 per les p.p.
20 sessies: € 72,50 per les p.p.
40 sessies: € 70,00 per les p.p

Premium Pakket Personal Training

Goud Pakket:
- 12 maanden 3 x per week exclusief training van Leroy
 - Voedingsbegeleiding en supplementenadvies

Investering: € 15.000

Platina Pakket:
- 12 maanden 2 x per week exclusief training van Leroy
- Voedingsbegeleiding en supplementenadvies

Investering: € 10.000

Zilver Pakket:
- 12 maanden 1 x per week exclusief training van Leroy
- Voedingsbegeleiding en supplementenadvies

Investering: € 5.000

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, informeer naar onze beschikbaarheid. Mochten we geen beschikbaarheid meer hebben, dan kunnen we je uiteraard op onze wachtlijst plaatsen. 

Ervaringen

Natascha / 6 December 2021
Al jaren train ik met plezier bij Leroy Grau en kan ik het iedereen van harte aanbevelen. Het heeft een positief effect op zowel je mentale- als fysieke gezondheid. Na mijn krachttraining ga ik altijd opgewekt en met een energieker gevoel weer naar huis. Ook heb ik veel minder vaak blessures. Door mijn hypermobiliteit had ik hier snel last van tijdens het beoefen... Lees meer
Jitske / 30 Maart 2020
Ik wist niet dat krachttraining zo GEWELDIG is! Ik geniet van iedere sessie met personal trainer Leroy Grau! Ik kan iedereen aanraden om onder begeleiding af te vallen door middel van krachttraining! Je wordt er letterlijk en figuurlijk een ander mens van.