Business Coaching

Wij bieden vanaf 2020 ook Business Coaching aan speciaal voor ondernemers. Dit gaat om een langdurige traject waarin we samen met jou gaan kijken hoe we je business kunnen verbeteren. Uiteraard is het traject helemaal op maat gemaakt.

We starten elk traject met het in kaart brengen van je huidige situatie als ondernemer. Vervolgens gaan we samen bekijken op welke vlakken ondersteuning nodig is en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ontwikkelplan gericht op de korte én op de lange termijn. We werken hierbij volgens een bewezen groeimethodiek dat uitgaat van de negen pijlers van een succesvol bedrijf: leiderschap, mensen, financiën, systemen, processen, marketing, sales, service en relatiebeheer. Met behulp hiervan helpen we jou als ondernemer met het verhogen van de winst, het optimaliseren van de organisatie en het verbeteren van je leiderschap.

Afhankelijk van de specifieke doelstellingen bepalen we dan in overleg met jou hoeveel contactmomenten er nodig zullen zijn. Bij Leroy Grau Business Coaching geloven we er heilig in dat hoe intensiever het contact, des te meer impact er zal worden bereikt en des te effectiever zal het coachingstraject verlopen. Om die reden bieden we bij Leroy Grau Business Coaching drie pakketten aan. Het kortere kwartaaltraject, een zes maanden traject of een jaartraject.

Waarom Leroy Grau Business Coaching?

We hanteren een multifunctionele aanpak. Standaard staat voorop het ondersteunen van jou als ondernemer op het gebied van leiderschap en bedrijfsvoering. Het verder opschalen en verder laten groeien van het bedrijf staat hierbij centraal. Wij geloven echter ook in de mens achter de ondernemer. En als je twijfelt over welke kant je met je bedrijf op wil, of dat je problemen voorziet voor wat betreft de werk/privéverhouding dan wel het gevoel hebt roofbouw te plegen op je lichaam, dan focussen we ons ook op het verbeteren van je persoonlijke kwaliteiten als mens. Dit kan zijn door meditatieoefeningen te doen, mindfulness toe te passen, maar bijvoorbeeld ook door het op regelmatige basis samen aan de slag gaan in de studio en volgens een schema proberen fysieke verbeteringen te bewerkstelligen. Bij Leroy Grau gaan we er vanuit dat als de mens achter de ondernemer beter in zijn of haar vel zit, het relatief makkelijker wordt om ook de ondernemer te stimuleren de noodzakelijke veranderingen aan te brengen.

Je bent bij ons in veilige en professionele handen om ook je zakelijke doelstellingen als ondernemer te bereiken. Van onze cliënten verwachten we wel de nodige commitment en motivatie om serieus aan de slag te gaan binnen onze intensieve Business coachingstrajecten. Laat je vooral informeren en neem contact op met Leroy Grau als je interesse hebt in het Leroy Grau Business Coachingstraject.


Investering

De exacte prijs van onze trajecten is afhankelijk van je uitdagingen, maar bij Leroy Grau Business Coaching start je al een traject vanaf € 1320,-. Daarvoor maken we een plan voor strategische groei van je organisatie en profiteer je van een bewezen effectieve groeimethodiek waarmee we razendsnel problemen identificeren en verbeteringen aanbrengen. Voor meetbare en bovenal zichtbare resultaten in je bedrijf!

Ervaringen

Natascha / 6 December 2021
Al jaren train ik met plezier bij Leroy Grau en kan ik het iedereen van harte aanbevelen. Het heeft een positief effect op zowel je mentale- als fysieke gezondheid. Na mijn krachttraining ga ik altijd opgewekt en met een energieker gevoel weer naar huis. Ook heb ik veel minder vaak blessures. Door mijn hypermobiliteit had ik hier snel last van tijdens het beoefen... Lees meer
Bernard / 6 April 2020
Fijne trainers, gezellige leuke sfeer. Heel veel geleerd over training en voeding, een absolute must voor body en mind!