Krachttraining: het gewicht dat je leven lichter maakt.

Contact met Leroy

DUO TRAININGEN

Wil je graag onder begeleiding trainen, maar doe je dit liever met iemand samen? Dan is Duo Training de beste keuze voor jou. Kom samen met een vriend(in), je partner of collega bij ons fitter worden. Tijdens ons kennismakingsgesprek stellen we het doel vast wat jullie willen realiseren en het aantal keer dat jullie per week willen trainen. We stellen een op maat gemaakt programma samen, omdat er volgens ons geen één schema is wat voor iedereen werkt en gaan aan de slag om jullie doelen te behalen.
 

Tarieven:
10 sessies: € 55,00per les p.p.
20 sessies: € 50,00 per les p.p.
40 sessies: € 45,00 per les p.p

Reviews

J
Jesse Aalten
3 maanden geleden

Afgelopen 3 maanden getraind by Leroy onder leiding van Justus en Rafaël. De één op één sessie is net dat eerste duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Zelfdiscipline en de kracht om door te gaan waar andere mensen stilstaan. Het verschil met een andere sportschool is dat er hier echt gewerkt word met één persoon en dat is jezelf. Je doel word werkelijkheid, mits je er zelf ook aan toegeeft… Wat mij betreft is dit trainen op het hoogste niveau!

Lees verder
K
Kaoutar Idrissi
11 maanden geleden
Ik train een paar weken bij Leroy en het is een fijne ruimte met diverse apparatuur. Er wordt samen gekeken naar je doelen en hoe je het beste je doelen kan behalen. De trainingen zorgen dat je jezelf uitdaagt en je hebt plezier. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Ik krijg duidelijk uitleg en advies. Verder is het een schone ruimte op een mooie locatie.
Lees verder
J
Justin Posthumus
11 maanden geleden
Lange tijd bij Leroy Grau getraind en met groot succes! Heb snel mijn doelen weten te behalen door Leroy en zijn top team! Sinds dien ben ik een stuk gezonder en fitter gaan leven en kan ik dit tot op het heden goed volhouden!
Lees verder
M
Mirjam Steinbuch
11 maanden geleden
Krachttraining onder begeleiding van Leroy heeft een fantastische fysieke en mentale boost gegeven, nadat ik vele jaren zonder begeleiding heb getraind. Zowel kracht, conditie als ook het plezier zijn toegenomen. Ondanks de hogere belasting en inspanning heb ik vrijwel geen blessures meer door motiverende en ook kritische begeleiding door Leroy. Door afwisseling en telkens nieuwe doelen stellen blijf ik super gemotiveerd!
Lees verder
P
Philip Haafkens
11 maanden geleden
Mijn complimenten over Leroy Grau personal training. Zeer professioneel en vriendelijk personeel prima begeleiding en de trainings faciliteit is ook perfect. Het voelt als thuis komen als je daar gaat trainen!
Lees verder
R
Rinaldo
11 maanden geleden
Goede sfeer en fijne professionele begeleiding door Leroy. De trainingen zijn leuk en afwisselend en er wordt veel aandacht besteed aan de doelen die je wil halen.
Lees verder
J
Joyce Datema
3 maanden geleden

Ik train nu ruim 2 jaar bij Leroy. Vond het een aardige drempel om personal training te gaan doen. Zo happy dat ik dit gedaan heb. Kan  echt niet meer zonder. Fijn team en daagt me op een fijne manier uit :-) Aanrader!

Lees verder
D
Debby
3 maanden geleden

Ik vond het heel spannend om de stap te nemen om naar een personal trainer te gaan, maar ik ben bij dat ik het gedurfd heb. Leroy en zijn medewerkers zijn ontzettend aardig en luisteren goed naar je. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen dat op een relaxte en enthousiaste manier overbrengen. Zij hebben mij laten zien dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. En dat voelt super goed!

Lees verder
M
Melvin van Rookhuizen
3 maanden geleden

Ik kom altijd vrolijk terug van Leroy. (of Marciano en Jeroen) En ik ga écht altijd met tegenzin ;-). Het is allemaal superpositief en relaxed. Je kan pushen & knallen als je wil, en wat minder knallen als het ff niet gaat. Gaat niet alleen om de 'guns' bij Leroy's team, maar ook om een gezonde levenstijl en positive houding. Kom altijd met een smile terug en heb met training meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Lees verder
R
Robert Meijer
3 maanden geleden

Bij Leroy train je in een hele prettige omgeving met veel gelijk gestemde, lekker trainen maar niet dat overdreven gedoe van alleen maar hele grote spierballen en six packs, naast Leroy ook andere fijne instructeurs, kortom voor mij heerlijk!

Lees verder
Contact met Leroy