Over ons

Leroy Grau Personal Training en Coaching is opgericht door Leroy Grau. Hij is een personal trainer en lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training geven en coachen. Zelf sport hij al ruim 15 jaar: krachttraining, MMA en kickboksen behoren tot zijn favoriete sporten.

Voor Leroy is alleen het beste resultaat goed genoeg.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


Leroy

Ik heb al vanaf mijn 14e een passie ontwikkeld voor fitness. Doordat ik niet kon voetballen vanwege een hamstring blessure, ben ik de sportschool in gegaan en is het avontuur begonnen. Sindsdien ben ik altijd blijven trainen, heb mezelf doorontwikkeld op het gebied van de modernste technieken wat resulteert in een alomvattende aanpak. In de afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid in hun reis naar hun beste fitheid, zowel mentaal als fysiek. Naast personal training en coaching, geef ik workshops en trainingen op het gebied van voeding, krachttraining en mindset.

Marciano

Hallo, ik ben Marciano, 27 jaar, een nuchtere Zeeuw maar nu vier jaar in omgeving Utrecht! Vanaf jongs af aan altijd met sport bezig geweest, maar nu echt de focus op Powerlifting. Powerlifting is een leuke manier om strakker gespierder fitter te worden. Je legt hier de focus op sterker worden op de grote oefeningen met spiermassa als gevolg. Dus wil jij samen bouwen aan je droomlichaam / fysieke fitheid? Plan een intake in en we gaan samen aan de slag!

 

 

Justus

Krachttraining is een geweldige manier om aan jezelf te werken. Niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om beter in je vel te zitten. Een hogere slaapkwaliteit, meer energie en meer zelfvertrouwen zijn slechts een paar van de voordelen die krachttraining oplevert. Ik heb dat zelf ook zo ervaren en ben daar zo enthousiast van geworden dat ik een opleiding ben gaan volgen en van krachttraining mijn werk heb gemaakt.

Jeroen

Sport is altijd al een rode draad in mijn leven geweest. Ik heb van jongs af aan verschillende sporten beoefend: van tennis, voetbal, krachttraining tot kickboks. Tijdens mijn HBO Studie Sport, Gezondheid en management aan de HAN in Nijmegen met specialisatie sportvoeding, volgde ik daarnaast ook een opleiding tot Personal trainer aan de SmartPT Academy. Na het afronden van deze studies en enige tijd als trainer te hebben gewerkt, ben ik erachter gekomen dat het coachen van mensen op het gebied van krachttraining echt iets is wat bij mij past. Ik vind het leuk om te zien dat mensen vooruitgang boeken en daarnaast uit te zoeken waar mensen gemotiveerd van raken. Vanuit mijn eigen kennis en ervaring ondersteun ik graag mensen door middel van krachttraining naar een fittere leefstijl en doelstellingen op een duurzame manier.

Jeannette

Wij werken samen met Jeannette Hessels, zij is cosmetisch arts op de Jan van Scorelstraat. Zij is erin gespecialiseerd je er op de meest natuurlijke wijze frisser uit te laten zien.