OVER ONS

Leroy Grau Personal Training en Coaching is opgericht door Leroy Grau. Hij is een personal trainer en lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training geven en coachen. Zelf sport hij al ruim 15 jaar: krachttraining, MMA en kickboksen behoren tot zijn favoriete sporten.

Voor Leroy is alleen het beste resultaat goed genoeg.

LEROY

Het gewicht dat mijn leven een stuk lichter maakte.
Ze keek naar het scherm. Toen werd ze even stil. Daarna keek ze mij aan.
‘Gekeken naar je BMi ben jij obees.’ zei ze. Ik was 26 jaar oud. 1 meter 75 lang, en 90 kilo schoon aan de haak. Geen 90 kilo met een hoog vetpercentage, maar 90 kilo met weinig vet en veel spiermassa. Ik had een super gezond en sterk lijf. Maar volgens de reguliere geneeskunde was er iets goed mis met mij. Volgens mij, was er iets goed mis met de gezondheidsnormen. 

Als kind was ik altijd klein van stuk. Een makkelijk doelwit voor vechtpartijen. En dat gebeurde ook. Ik verloor het vaak van 'the bad guys'. Toen mijn oma op haar sterfbed lag, gaf ze mij een dumbell. Een gewicht wat - zo bleek later - mijn leven een stuk lichter zou maken.
Niet snel na dit mooie geschenk ging ik de sportschool in. Eerst om de sterkste van de klas te worden. Daarna om de sterkste versie van mezelf te worden.

Hoe sterker en gezonder ik werd, hoe zwakker en ongezonder de maatschappij leek te worden. De schermen waarnaar we kijken worden steeds dunner. Maar de mensen die ernaar kijken worden steeds dikker.

We hebben steeds meer tools voor mentale gezondheid. Maar steeds meer mensen zijn depressief. En we reizen steeds meer de wereld over. Maar zitten vaker op een stoel.
Mijn doel is nooit geweest om de oudste man op aarde te worden. Wel is mijn doel om een lekker potje met mijn kinderen te kunnen voetballen wanneer ze puber zijn en tot op mijn oudste leeftijd gezond en vitaal te zijn. 

RAFAEL

Hoi Rafael hier, sinds ik 14 was ben ik super gefascineerd geraakt in trainingsleer, voeding en anatomie. Ik begon namelijk met trainen vanwege overgewicht en onzekerheid. Dat is nu helemaal weggetrokken en nu train ik niet meer uit ernst, maar alleen maar omdat het me zo’n voldoening geeft! Ik probeer altijd me zo veel mogelijk in te lezen en hou ook bijna alle onderzoeken gerelateerd tot fitness bij. Sinds ik begon met kracht/hypertrofie training sta ik steviger in mijn schoenen en zit ik dus veel beter in mijn vel. Die zekerheid en dat gevoel gun ik iedereen en zou ik ook willen doorgeven aan al mijn cliënten. Hopelijk tot snel in de studio!

MARCIANO

Hallo, ik ben Marciano, 27 jaar, een nuchtere Zeeuw maar nu vier jaar in omgeving Utrecht! Vanaf jongs af aan altijd met sport bezig geweest, maar nu echt de focus op Powerlifting. Powerlifting is een leuke manier om strakker gespierder fitter te worden. Je legt hier de focus op sterker worden op de grote oefeningen met spiermassa als gevolg. Dus wil jij samen bouwen aan je droomlichaam / fysieke fitheid? Plan een intake in en we gaan samen aan de slag!

JUSTUS

Krachttraining is een geweldige manier om aan jezelf te werken. Niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om beter in je vel te zitten. Een hogere slaapkwaliteit, meer energie en meer zelfvertrouwen zijn slechts een paar van de voordelen die krachttraining oplevert. Ik heb dat zelf ook zo ervaren en ben daar zo enthousiast van geworden dat ik een opleiding ben gaan volgen en van krachttraining mijn werk heb gemaakt.

SANDER

[to be continued...].

MEVROUW

[to be continued...].

VACATURE

Vanwege een snelle groei van onze Personal Training & Coaching studio zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste ZZP Personal Trainer:
 

Functie-eisen:
- Menno Henselmans PT Course, Bayesian Bodybuilding of Chivo.
- Kennis over anatomie en lifestyle coaching is een pré.
- Minimaal 3 jaar ervaring met krachttraining (bodybuilding of powerlifting).
 

Wij bieden:
- Een ZZP basistarief tussen de € 25,00 en € 35,00 per uur
- Opleidingsmogelijkheden
- Mogelijkheid tot uitbreiding
 

Enthousiast geworden?
Stuur ons je CV en korte motivatie toe via info@leroygrau.nl!

Contact met Leroy