OVER ONS

Leroy Grau Personal Training en Coaching is opgericht door Leroy Grau. Hij is een personal trainer en lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training geven en coachen. Zelf sport hij al ruim 15 jaar: krachttraining, MMA en kickboksen behoren tot zijn favoriete sporten.

Voor Leroy is alleen het beste resultaat goed genoeg.

LEROY

Ik heb al vanaf mijn 14e een passie ontwikkeld voor fitness. Doordat ik niet kon voetballen vanwege een hamstring blessure, ben ik de sportschool in gegaan en is het avontuur begonnen. Sindsdien ben ik altijd blijven trainen, heb mezelf doorontwikkeld op het gebied van de modernste technieken wat resulteert in een alomvattende aanpak. In de afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid in hun reis naar hun beste fitheid, zowel mentaal als fysiek. Naast personal training en coaching, geef ik workshops en trainingen op het gebied van voeding, krachttraining en mindset.

RAFAEL

Hoi Rafael hier, sinds ik 14 was ben ik super gefascineerd geraakt in trainingsleer, voeding en anatomie. Ik begon namelijk met trainen vanwege overgewicht en onzekerheid. Dat is nu helemaal weggetrokken en nu train ik niet meer uit ernst, maar alleen maar omdat het me zo’n voldoening geeft! Ik probeer altijd me zo veel mogelijk in te lezen en hou ook bijna alle onderzoeken gerelateerd tot fitness bij. Sinds ik begon met kracht/hypertrofie training sta ik steviger in mijn schoenen en zit ik dus veel beter in mijn vel. Die zekerheid en dat gevoel gun ik iedereen en zou ik ook willen doorgeven aan al mijn cliënten. Hopelijk tot snel in de studio!

MARCIANO

Hallo, ik ben Marciano, 27 jaar, een nuchtere Zeeuw maar nu vier jaar in omgeving Utrecht! Vanaf jongs af aan altijd met sport bezig geweest, maar nu echt de focus op Powerlifting. Powerlifting is een leuke manier om strakker gespierder fitter te worden. Je legt hier de focus op sterker worden op de grote oefeningen met spiermassa als gevolg. Dus wil jij samen bouwen aan je droomlichaam / fysieke fitheid? Plan een intake in en we gaan samen aan de slag!

JUSTUS

Krachttraining is een geweldige manier om aan jezelf te werken. Niet alleen om er beter uit te zien, maar ook om beter in je vel te zitten. Een hogere slaapkwaliteit, meer energie en meer zelfvertrouwen zijn slechts een paar van de voordelen die krachttraining oplevert. Ik heb dat zelf ook zo ervaren en ben daar zo enthousiast van geworden dat ik een opleiding ben gaan volgen en van krachttraining mijn werk heb gemaakt.

VACATURE

Vanwege een snelle groei van onze Personal Training & Coaching studio zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste ZZP Personal Trainer:
 

Functie-eisen:
- Menno Henselmans PT Course, Bayesian Bodybuilding of Chivo.
- Kennis over anatomie en lifestyle coaching is een pré.
- Minimaal 3 jaar ervaring met krachttraining (bodybuilding of powerlifting).
 

Wij bieden:
- Een ZZP basistarief tussen de € 25,00 en € 35,00 per uur
- Opleidingsmogelijkheden
- Mogelijkheid tot uitbreiding
 

Enthousiast geworden?
Stuur ons je CV en korte motivatie toe via info@leroygrau.nl!

Contact met Leroy