Over ons

Leroy Grau Personal Training en Coaching is opgericht door Leroy Grau. Hij is een personal trainer en lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training geven en coachen. Zelf sport hij al ruim 15 jaar: krachttraining, MMA en kickboksen behoren tot zijn favoriete sporten.

Voor Leroy is alleen het beste resultaat goed genoeg.


Leroy

Ik heb al vanaf mijn 14e een passie ontwikkeld voor fitness. Doordat ik niet kon voetballen vanwege een hamstring blessure, ben ik de sportschool in gegaan en is het avontuur begonnen. Sindsdien ben ik altijd blijven trainen, heb mezelf doorontwikkeld op het gebied van de modernste technieken wat resulteert in een alomvattende aanpak. In de afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid in hun reis naar hun beste fitheid, zowel mentaal als fysiek. Naast personal training en coaching, geef ik workshops en trainingen op het gebied van voeding, krachttraining en mindset.

Jeroen

Sport is altijd al een rode draad in mijn leven geweest. Ik heb van jongs af aan verschillende sporten beoefend: van tennis, voetbal, krachttraining tot kickboks. Tijdens mijn HBO Studie Sport, Gezondheid en management aan de HAN in Nijmegen met specialisatie sportvoeding, volgde ik daarnaast ook een opleiding tot Personal trainer aan de SmartPT Academy. Na het afronden van deze studies en enige tijd als trainer te hebben gewerkt, ben ik erachter gekomen dat het coachen van mensen op het gebied van krachttraining echt iets is wat bij mij past. Ik vind het leuk om te zien dat mensen vooruitgang boeken en daarnaast uit te zoeken waar mensen gemotiveerd van raken. Vanuit mijn eigen kennis en ervaring ondersteun ik graag mensen door middel van krachttraining naar een fittere leefstijl en doelstellingen op een duurzame manier.

Lorenzo

Ik ben gespecialiseerd in lage rugklachten. Dit is waar ik met veel enthousiasme mijn scriptie voor mijn studie tot fysiotherpeut over heb geschreven. Naast fysiotherapie geef ik ook personal training bij Leroy. Dit is een fijne plek waar een ontspannen sfeer hangt. 

 

 

 

 

Marciano

Hallo, ik ben Marciano, 27 jaar, een nuchtere Zeeuw maar nu vier jaar in omgeving Utrecht! Vanaf jongs af aan altijd met sport bezig geweest, maar nu echt de focus op Powerlifting. Powerlifting is een leuke manier om strakker gespierder fitter te worden. Je legt hier de focus op sterker worden op de grote oefeningen met spiermassa als gevolg. Dus wil jij samen bouwen aan je droomlichaam / fysieke fitheid? Plan een intake in en we gaan samen aan de slag!

 

 

Mirjam

Mijn passie voor beweging, persoonlijke ontwikkeling en sport heb ik naast mijn studie (farmacie) en werk altijd goed kunnen combineren. Ik heb 15 jaar gebokst bij Joop Verbon en eigenlijk altijd aan krachttraining gedaan. Na de opleiding bayesian bodybuilding bij Menno Henselmans heb ik de kans gekregen voor een carrière switch, zodat ik van mijn passie ook deels mijn beroep kan maken als personal trainer bij Leroy Grau, die mij jarenlang heeft getraind en geïnspireerd.

Mijn ervaring en overtuiging is dat je doormiddel van de juiste krachttraining niet alleen duurzaam sterke spieren ontwikkelt, maar ook een positieve mindset en gezonde lichaamshouding. Ik vind het fantastisch om mensen te coachen en te helpen om sterker te worden, in shape te komen en zich beter te voelen. Doorzettings-kracht en motivatie is belangrijk om je doelen te blijven halen en daar wil ik je als coach en trainer ook graag in ondersteunen.

Ik hoop je te ontmoeten, dus bel voor een intake en gun jezelf de kans om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Jeannette

Wij werken samen met Jeannette Hessels, zij is cosmetisch arts op de Jan van Scorelstraat. Zij is erin gespecialiseerd je er op de meest natuurlijke wijze frisser uit te laten zien.