Over ons

Leroy Grau Personal Training en Coaching is opgericht door Leroy Grau. Hij is een personal trainer en lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van training geven en coachen. Zelf sport hij al ruim 15 jaar: krachttraining, MMA en kickboksen behoren tot zijn favoriete sporten.

Voor Leroy is alleen het beste resultaat goed genoeg.


Leroy

Ik heb al vanaf mijn 14e een passie ontwikkeld voor fitness. Doordat ik niet kon voetballen vanwege een hamstring blessure, ben ik de sportschool in gegaan en is het avontuur begonnen. Sindsdien ben ik altijd blijven trainen, heb mezelf doorontwikkeld op het gebied van de modernste technieken wat resulteert in een alomvattende aanpak. In de afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid in hun reis naar hun beste fitheid, zowel mentaal als fysiek. Naast personal training en coaching, geef ik workshops en trainingen op het gebied van voeding, krachttraining en mindset.

Lyenne

Mijn naam is Lyenne en ik ben gecertificeerd Personal Trainer. In 2018 onderging ik een persoonlijke transformatie (-20 kg). Hierdoor ontdekte ik mijn passie voor krachttraining en voeding. Dit gecombineerd met mijn ambitie om anderen vooruit te helpen, heeft gezorgd dat ik mijn eigen geleerde lessen wil inzetten om een ander te helpen zijn of haar doel ook op duurzame wijze te bereiken. Ieder individu is anders en behoeft een andere aanpak. Samen met de klant wil ik op zoek naar datgene wat voor hem of haar werkt, om te komen tot een gezonde, gebalanceerde levensstijl.

Didar

Mijn naam is Didar Kader, geboren in 1989, te Kirkuk. Sinds ik mij kan herinneren ben ik gefascineerd geweest hoe het menselijk lichaam ontwikkelt en hoe je het op een natuurlijke wijze optimaal kan onderhouden door te trainen. Met het doel om in elke situatie gereed te zijn voor fysieke uitdagingen. En om zo lang mogelijk fitaal en actief te zijn. Fitness is eigenlijk een klein begrip voor wat hier bij komt kijken, maar dit was de eerste introductie voor een healthy lifestyle.

Lorenzo

Ik ben gespecialiseerd in lage rugklachten. Dit is waar ik met veel enthousiasme mijn scriptie voor mijn studie tot fysiotherpeut over heb geschreven. Naast fysiotherapie geef ik ook personal training bij Leroy. Dit is een fijne plek waar een ontspannen sfeer hangt. 

 

 

 

Jeannette

Wij werken samen met Jeannette Hessels, zij is cosmetisch arts op de Jan van Scorelstraat. Zij is erin gespecialiseerd je er op de meest natuurlijke wijze frisser uit te laten zien.