Ervaringen

Natascha
Personal training

Al jaren train ik met plezier bij Leroy Grau en kan ik het iedereen van harte aanbevelen. Het heeft een positief effect op zowel je mentale- als fysieke gezondheid. Na mijn krachttraining ga ik altijd opgewekt en met een energieker gevoel weer naar huis. Ook heb ik veel minder vaak blessures. Door mijn hypermobiliteit had ik hier snel last van tijdens het beoefenen van mijn sporten. Door de trainingen is de stevigheid in mijn spieren, kracht en stabiliteit enorm toegenomen. Daarnaast is het gewoon heel gezellig op de club en is de begeleiding echt op maat. Kortom: een aanrader!

 

Michael
Personal training

De personal training bij Leroy onderscheidt zich duidelijk van die van andere personal trainers. Trainen bij Leroy betekent niet alleen een fysiek trainingsprogramma maar gaat ook over ‘personal development’. 

In het begin voel je je misschien onzeker over je fysiek of je fysieke kracht en vraag je je af of je het qua kracht wel “trekt”...Leroy past de oefeningen steeds aan aan jouw fysieke mogelijkheden, waarbij je al snel merkt dat je veel meer kunt dan jezelf denkt.  Met de gerichte concentratie en focus die Leroy je met zijn werkmethode aanleert zult je al snel merken dat je kracht maar ook je concentratie toeneemt. Als je dan ook nog gaat merken dat je shape verbetert en je spieromvang toeneemt weet je het echt zeker: het werkt echt.  Deze toenemende zekerheid vertaalt zich ook in je persoonlijke leven: je kunt meer aan dan je denkt, niet alleen omdat je fysiek gezonder wordt maar ook omdat je zelfzekerheid en stressbestendigheid toenemen.

Berna
Personal training

Krachttraining is voor mij de ideale manier om fit en gezond te blijven. Ik heb bij Leroy zoveel geleerd over krachttraining dat ik mijzelf onder zijn begeleiding heb doorontwikkeld tot trainer! En daar ben ik heel trots op!

Mirjam
Personal training

Ik train al ruim 2 jaar onder leiding van Leroy na een periode van veel blessures en een hernia. Ik heb ontdekt dat die blessures een gevolg zijn van jarenlange krachttraining zonder professionele coaching. Ik train nu met veel meer plezier, blessure vrij en sterker dan ooit. Leroy weet hoe hij me tot uiterste krachtinspanning brengt, met scherp oog voor techniek en coaching op zelfvertrouwen om steeds weer een stap verder te gaan. Dat ik 100kg zou kunnen deadliften had ik niet meer verwacht, maar het is toch gelukt dankzij Leroy’s aanpak!

Sophie
Personal training

Before I started training at Leroy Grau, I was training at another personal training studio for over a year. I didn’t know much about weightlifting/personal trainers and I thought I made a good choice to start doing this. But 5 months ago I switched from the other training studio to Leroy Grau and then I understood what a difference there’s between different level of trainers! Training with Leroy is next level, I’m serious, I’m making so much more progress in these five months with Leroy than the past year at the other studio. I feel so much better, stronger and really like going to my training sessions, at the training studio I feel relaxed, welcome and at ease which is important to me.

Also foodwise, I finally got to understand how to eat well and nutritious and lost over 7 kilo’s (!) now, easily! I feel myself getting stronger, more confident, have so much more energy, people around me notice the difference,  positive energy and just want to keep going. I can truly recommend starting training at Leroy’s!!

Marcel
Personal training

Leroy is een veelzijdige en zeer kundige trainer, die een grondige kennis heeft van anatomie en functie van het houdings- en bewegingsapparaat. Bij zware oefeningen is hij niet alleen gericht op goede techniek, maar ook op concentratie en focus, waarmee je – in een bijna meditatieve toestand – je grenzen ongelofelijk kunt verleggen en je je fysieke kracht en shape kunt verbeteren. Bij Leroy is het trainen inmiddels een van mijn belangrijkste hobby’s geworden. 

Iris
Lifestyle coaching

Life changing, Gaan trainen met Leroy Grau, personal trainer, is voor mij life changing geweest!
Ik durf te beweren dat ik, zonder de begeleiding en coaching en onvoorwaardelijke steun van Leroy niet zou staan waar ik nu sta.

Mijn reis bij Leroy begon bijna 2 jaar geleden toen ik nog ruim 100 kg woog en diep ongelukkig was. Ik liep bij een psycholoog en probeerde op eigen houtje af te vallen. Dit lukte wel enigzins, maar toen ik 15 kg was afgevallen (ik woog 120 kg) merkte ik dat ik wat "ruim in mijn vel" kwam te zitten en niet verder afviel. Ik zag een advertentie van Leroy over een programma van 3 maanden over 2 keer per week personal training in combinatie met voedingsbegeleiding. Met klotsende oksels ging ik naar de 1ste afspraak.  Leroy stelde me gelijk op mijn gemak  en was meer dan een personal trainer. Niet alleen begeleidt hij mij met trainen,  ook op het gebied van voeding en lifestyle coacht hij mij. Als ik het moeilijk heb kan ik altijd bij hem terecht en moet ik huilen dan mag ik huilen.  Ook heeft Leroy zich verdiept in mijn verstoorde slaapritme en door zijn hulp, tips en door mij te leren mediteren slaap ik weer prima! Inmiddels ben ik 50 kg afgevallen! En dat zonder loshangend vel of andere lichamelijke ongemakken.  Ik ben helemaal verliefd geworden op krachttraining en ik ben trots op mijn lichaam dat steeds gespierder wordt. Ik durf stiekem te dromen van een sixpack,  waarvan ik weet dat als ik onder begeleiding van Leroy blijf trainen,  eten en leven, ik dit zeker zal bereiken. Boven alles voel ik mij weer gelukkig en ook weer mooi! Zowel van binnen,  als van buiten voel ik mij krachtig en daar ben ik Leroy eeuwig dankbaar voor!

Jitske
Personal training

Ik wist niet dat krachttraining zo GEWELDIG is! Ik geniet van iedere sessie met personal trainer Leroy Grau! Ik kan iedereen aanraden om onder begeleiding af te vallen door middel van krachttraining! Je wordt er letterlijk en figuurlijk een ander mens van.

Loes
Lifestyle coaching

Maandenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wilde alles goed doen: op mijn werk, voor mijn sport en voor mijn gezin wilde ik mij 24/7 100% inzetten. Op een gegeven moment merkte ik dat dit niet meer haalbaar was, maar ik wist niet hoe dit op te lossen. Marijke heeft mij in een korte tijd zoveel stappen gegeven om veel meer ontspannen te kunnen leven en daardoor veel gelukkiger te zijn. Wat ik ideaal vond is dat je niet veel gaat praten over je verleden, maar gelijk aan de slag gaat met de oplossing. Marijke haar enthousiasme en positiviteit werken aanstekelijk :-), maar ook juist de schoppen die ze onder mijn kont gaf waren zeer nodig. Echt een aanrader!

Jolijn
Voedingsbegeleiding

Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid sinds ik 10 kg ben afgevallen ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten, ik blijf dan ook met veel plezier trainen bij Leroy en zijn team!

Bernard
Voedingsbegeleiding

Fijne trainers, gezellige leuke sfeer. Heel veel geleerd over training en voeding, een absolute must voor body en mind!

Lodewijk
Personal training

TOP begeleiding op zowel coaching en trainings vlak!

Jan
Personal training

Aanrader voor iedereen die fitter en gezonder wil worden, maar ook krachtig in het leven wil staan.

Marjolein
Personal training

Houd mijn lichaam en geest in balans, naast mijn kantoorbaan werk ik graag met een van de trainers aan mijn fysiek!

Sasha
Personal training

Ik train nu anderhalf jaar bij Leroy personal training, kilo’s lichter en veel meer energie!