Perfecte
Techniek

Waarom loop je telkens hetzelfde rondje in de sportschool terwijl je eigenlijk niet weet wat je doet?

Samen werken we aan de perfecte techniek zodat de tijd die je in de gym doorbrengt ook daadwerkelijk leidt tot perfect resultaat.
 

Ongelimiteerde
Progressie

Hoe kun je progressie boeken op een onderdeel als je telkens weer totaal andere oefeningen doet?

Eerst bepalen we je mobiliteit & belastbaarheid. Vervolgens kiezen we de juist progressieve overload, zodat we met gewichten werken die voor jou werken. 

Beste Shape
Ooit

Waarom kom je aan terwijl je steeds vaker traint? Of val je af terwijl je denkt dat je alles goed doet voor spiermassa? 

Met krachttraining, voeding & lifestyle coachen we jou naar de beste versie ooit. 
En dat betekent een geweldig resultaat door werkelijk alles goed te doen.

Heb je geen energie en wil je dit veranderen?

Heb je overgewicht en lukt het niet om dit zelf aan te pakken?

Wil je gaan voor je beste shape ever maar lukt dit je niet alleen?

Ben jij te druk en gaat dit ten koste van je gezondheid?

Wil je aankomen/afvallen en heb je een stok achter de deur nodig?

Wil je meer energie, je fysiek en fitheid naar “the next level” brengen
 

Contact met Leroy

WAAROM JEZELF BIJ LEROY GRAU LATEN BEGELEIDEN?

We snappen dat je in de wereld van personal trainers en coaches door de bomen het bos niet meer ziet. Wij begeleiden alleen mensen die bereid zijn 100% voor het gestelde doel te gaan, die écht een verandering willen aanbrengen in hun leven en daar volledige commitment voor hebben.  Wij noemen onze manier van trainen en coachen niet voor niets ‘Next Level Training & Coaching’  Wij maken gebruik van de meest moderne technieken en wetenschappelijk onderzochte methodes en blijven onszelf constant bijscholen om jou de meest optimale begeleiding te kunnen bieden.

Onze kracht ligt in synergie. Wij geloven dat een gezond lijf bijdraagt aan een gezonde mind en een gezonde mind bijdraagt aan een gezond lijf. In zowel onze studio als online kunnen wij je begeleiden naar een optimale fitheid van je lijf en je mind door personal training, voedingsbegeleiding en mind coaching te combineren. Uiteraard kan je ook begeleid worden op één van de onderdelen.

Bij ons sta jij voorop en niemand anders. Wij willen het beste uit jou halen, waardoor we niet één aanpak hanteren, maar kijken naar de persoon die voor ons staat. We hebben daarom altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we kunnen kijken welke begeleiding het beste bij jou past.

Laat je begeleiding door ervaren personal trainers met onze unieke methodhiek

Reviews

R
Robert Meijer
10 maanden geleden

Bij Leroy train je in een hele prettige omgeving met veel gelijk gestemde, lekker trainen maar niet dat overdreven gedoe van alleen maar hele grote spierballen en six packs, naast Leroy ook andere fijne instructeurs, kortom voor mij heerlijk!

Lees verder
M
Miranda Ippel
1 jaar geleden

Ik had even een stok achter de deur nodig en weer een goede start/opbouw zodat ik zelf weer verder kon. Dat heb ik zeker gekregen! Een leuk team, goede sfeer, schone gym, niet groot maar dusdanig ingedeeld en op elkaar ingespeeld dat geen enkele hinder geeft! Wat motivatie betreft zeker geen klagen! Er is goed opgebouwd waardoor ik nul last heb gehad van mijn knieen (ik heb kapotte knieeen) en teglijkertijd gezorgd voor wekelijks voldoende progressie en goede tips om zelf mee verder aan de slag te kunnen.

Lees verder
P
Philip Haafkens
1 jaar geleden
Mijn complimenten over Leroy Grau personal training. Zeer professioneel en vriendelijk personeel prima begeleiding en de trainings faciliteit is ook perfect. Het voelt als thuis komen als je daar gaat trainen!
Lees verder
K
Kaoutar Idrissi
1 jaar geleden
Ik train een paar weken bij Leroy en het is een fijne ruimte met diverse apparatuur. Er wordt samen gekeken naar je doelen en hoe je het beste je doelen kan behalen. De trainingen zorgen dat je jezelf uitdaagt en je hebt plezier. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Ik krijg duidelijk uitleg en advies. Verder is het een schone ruimte op een mooie locatie.
Lees verder
P
Peter van der Reijden
1 jaar geleden
Kennis van zaken en sympathiek. Feitelijk heb je niet meer nodig dan dit in een goede PT. Opvallend is de hoge mate van aanpasbaarheid van trainingen op basis van fitheid, (kleine) blessures, etc. Niet een standaard riedel afdraaien maar echt kijken wat past bij de doelen en de staat van het lichaam op dat specifieke moment.
Lees verder
R
Rinaldo
1 jaar geleden
Goede sfeer en fijne professionele begeleiding door Leroy. De trainingen zijn leuk en afwisselend en er wordt veel aandacht besteed aan de doelen die je wil halen.
Lees verder
J
Jesse Aalten
10 maanden geleden

Afgelopen 3 maanden getraind by Leroy onder leiding van Justus en Rafaël. De één op één sessie is net dat eerste duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Zelfdiscipline en de kracht om door te gaan waar andere mensen stilstaan. Het verschil met een andere sportschool is dat er hier echt gewerkt word met één persoon en dat is jezelf. Je doel word werkelijkheid, mits je er zelf ook aan toegeeft… Wat mij betreft is dit trainen op het hoogste niveau!

Lees verder
M
Melvin van Rookhuizen
10 maanden geleden

Ik kom altijd vrolijk terug van Leroy. (of Marciano en Jeroen) En ik ga écht altijd met tegenzin ;-). Het is allemaal superpositief en relaxed. Je kan pushen & knallen als je wil, en wat minder knallen als het ff niet gaat. Gaat niet alleen om de 'guns' bij Leroy's team, maar ook om een gezonde levenstijl en positive houding. Kom altijd met een smile terug en heb met training meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Lees verder
M
Mirjam Steinbuch
1 jaar geleden
Krachttraining onder begeleiding van Leroy heeft een fantastische fysieke en mentale boost gegeven, nadat ik vele jaren zonder begeleiding heb getraind. Zowel kracht, conditie als ook het plezier zijn toegenomen. Ondanks de hogere belasting en inspanning heb ik vrijwel geen blessures meer door motiverende en ook kritische begeleiding door Leroy. Door afwisseling en telkens nieuwe doelen stellen blijf ik super gemotiveerd!
Lees verder
K
Kees-Jan Bakker
1 jaar geleden
Leroy en zijn crew hebben mij enthousiast gemaakt om lekker te 'knallen' in een sportschool. Ik voel me altijd veel beter als ik hier heb gesport en merk dat ik daardoor de volgende keer nog meer m'n best wil doen. Hele aardige trainers daar die het beste uit je naar boven halen. En ze doen dat zonder dwang, zodat je zelf je grenzen opzoekt en verlegt. Op een verantwoorde manier, zodat je vrij blijft van blessures. Jij bepaalt hoe ver je wilt gaan, maar Leroy stimuleert je om net dat extra stapje te zetten om er iets meer uit te halen. En dat werkt echt heel goed! Heel blij mee.
Lees verder
Contact met Leroy