Online coaching

Wil je zelf aan de slag in je vertrouwde gym, maar wil je wel gebruik maken van onze expertise op het gebied van training en voeding? Dan begeleiden wij jou graag online! Net als wanneer je bij ons in de studio komt trainen, krijg je een programma dat volledig wetenschappelijk onderbouwd is. Wij gaan alleen voor het beste! 

Wat krijg je als je bij ons online coaching volgt?
- Een online intakegesprek, zodat we jouw wensen kunnen bespreken 
- Een trainingsprogramma op maat gemaakt, met video’s van de oefeningen, zodat je kunt zien hoe de oefening uitgevoerd dient te worden
- Indien gewenst een voedingsschema
- Contact via de mail en whatsapp waarbij je al jouw vragen kunt stellen

Heb jij genoeg motivatie en discipline om zelf aan de slag te gaan? Maar wil jij wel door experts begeleid worden? Meld je dan aan!

Tarief

€ 150,00 per maand

Ervaringen

Michael / 30 Maart 2020
De personal training bij Leroy onderscheidt zich duidelijk van die van andere personal trainers. Trainen bij Leroy betekent niet alleen een fysiek trainingsprogramma maar gaat ook over ‘personal development’.  In het begin voel je je misschien onzeker over je fysiek of je fysieke kracht en vraag je je af of je het qua kracht wel “trekt”... Lees meer
Berna / 6 April 2020
Krachttraining is voor mij de ideale manier om fit en gezond te blijven. Ik heb bij Leroy zoveel geleerd over krachttraining dat ik mijzelf onder zijn begeleiding heb doorontwikkeld tot trainer! En daar ben ik heel trots op!