SMALL GROUP

Nu nieuw in Utrecht bij stadion Galgenwaard: Small Group Training! 
Wil je aan je techniek, kracht, conditie en shape werken onder begeleiding van een personal trainer in een kleine groep? Geef je dan nu op voor onze Small Group: Strength and Conditioning! 

Bij de Small Group train je met maximaal vier personen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Iedereen heeft zijn / haar eigen doel waar de personal trainer je op zal coachen en motiveren waardoor je maximaal resultaat haalt uit je training én tegelijkertijd is het voordeel van in een groep trainen dat het je net een extra stukje motivatie geeft. Je hebt dus de voordelen van een personal training, maar dan voor een gereduceerd tarief. 

Begin je met krachttraining of train je al wat langer: het kan beide! Ook met een blessure kan je deelnemen aan onze Small Group, daar houden wij rekening mee.
 

Meld je hier aan voor een vrijblijvende proefles!

SMALL GROUP TRAINING

Onze Small Group trainingen vinden plaats op:
Dinsdag: 20.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 20.00 uur - 21.00 uur
Donderdag: 20.00 uur - 21.00 uur
Zondag: 08.00 uur - 09.00 uur
 

Je kan kiezen uit de volgende pakketten:
10 lessen: € 40,00 per les
20 lessen: € 37,50 per les
40 lessen: € 35,00 per les

Reviews

D
Dirk Schouten
11 maanden geleden
Leroy weet waar hij over praat en gaat voor de hoogste kwaliteit. Een absolute aanrader.
Lees verder
M
Miranda Ippel
11 maanden geleden

Ik had even een stok achter de deur nodig en weer een goede start/opbouw zodat ik zelf weer verder kon. Dat heb ik zeker gekregen! Een leuk team, goede sfeer, schone gym, niet groot maar dusdanig ingedeeld en op elkaar ingespeeld dat geen enkele hinder geeft! Wat motivatie betreft zeker geen klagen! Er is goed opgebouwd waardoor ik nul last heb gehad van mijn knieen (ik heb kapotte knieeen) en teglijkertijd gezorgd voor wekelijks voldoende progressie en goede tips om zelf mee verder aan de slag te kunnen.

Lees verder
P
Paul van Leeuwen
11 maanden geleden
Ik train nu al een lange tijd met Leroy. Discipline, goede uitleg en gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ik lichamelijk fit ben geworden en geestelijk veel beter in mijn vel zit! Ik train er met veel plezier en blijf dat nog lange tijd doen!
Lees verder
P
Peter van der Reijden
11 maanden geleden
Kennis van zaken en sympathiek. Feitelijk heb je niet meer nodig dan dit in een goede PT. Opvallend is de hoge mate van aanpasbaarheid van trainingen op basis van fitheid, (kleine) blessures, etc. Niet een standaard riedel afdraaien maar echt kijken wat past bij de doelen en de staat van het lichaam op dat specifieke moment.
Lees verder
R
Robert Meijer
3 maanden geleden

Bij Leroy train je in een hele prettige omgeving met veel gelijk gestemde, lekker trainen maar niet dat overdreven gedoe van alleen maar hele grote spierballen en six packs, naast Leroy ook andere fijne instructeurs, kortom voor mij heerlijk!

Lees verder
J
Justin Posthumus
11 maanden geleden
Lange tijd bij Leroy Grau getraind en met groot succes! Heb snel mijn doelen weten te behalen door Leroy en zijn top team! Sinds dien ben ik een stuk gezonder en fitter gaan leven en kan ik dit tot op het heden goed volhouden!
Lees verder
J
Jesse Aalten
3 maanden geleden

Afgelopen 3 maanden getraind by Leroy onder leiding van Justus en Rafaël. De één op één sessie is net dat eerste duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Zelfdiscipline en de kracht om door te gaan waar andere mensen stilstaan. Het verschil met een andere sportschool is dat er hier echt gewerkt word met één persoon en dat is jezelf. Je doel word werkelijkheid, mits je er zelf ook aan toegeeft… Wat mij betreft is dit trainen op het hoogste niveau!

Lees verder
M
Melvin van Rookhuizen
3 maanden geleden

Ik kom altijd vrolijk terug van Leroy. (of Marciano en Jeroen) En ik ga écht altijd met tegenzin ;-). Het is allemaal superpositief en relaxed. Je kan pushen & knallen als je wil, en wat minder knallen als het ff niet gaat. Gaat niet alleen om de 'guns' bij Leroy's team, maar ook om een gezonde levenstijl en positive houding. Kom altijd met een smile terug en heb met training meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Lees verder
R
Rinaldo
11 maanden geleden
Goede sfeer en fijne professionele begeleiding door Leroy. De trainingen zijn leuk en afwisselend en er wordt veel aandacht besteed aan de doelen die je wil halen.
Lees verder
P
Philip Haafkens
11 maanden geleden
Mijn complimenten over Leroy Grau personal training. Zeer professioneel en vriendelijk personeel prima begeleiding en de trainings faciliteit is ook perfect. Het voelt als thuis komen als je daar gaat trainen!
Lees verder
Contact met Leroy