SMALL GROUP

Nu nieuw in Utrecht bij stadion Galgenwaard: Small Group Training! 
Wil je aan je techniek, kracht, conditie en shape werken onder begeleiding van een personal trainer in een kleine groep? Geef je dan nu op voor onze Small Group: Strength and Conditioning! 

Bij de Small Group train je met maximaal vier personen onder begeleiding van een ervaren personal trainer. Iedereen heeft zijn / haar eigen doel waar de personal trainer je op zal coachen en motiveren waardoor je maximaal resultaat haalt uit je training én tegelijkertijd is het voordeel van in een groep trainen dat het je net een extra stukje motivatie geeft. Je hebt dus de voordelen van een personal training, maar dan voor een gereduceerd tarief. 

Begin je met krachttraining of train je al wat langer: het kan beide! Ook met een blessure kan je deelnemen aan onze Small Group, daar houden wij rekening mee.

We hebben twee soorten Small Group Training:
1. Strength Lab
Welkom bij Strength Lab, waar we je uitnodigingen om je lichaam en geest te versterken. In onze exclusieve groepslessen, gegeven door onze hoogopgeleide trainers, bieden we een holistische benadering van fitness, met de nadruk op het versterken van het hele lichaam. Ontdek de kracht van ons programma en kom meetrainen in onze Strength Lab waar kracht en techniek samen leiden tot een optimaal resultaat.

2. Glute Lab
Welkom bij Glute Lab, waar we de kunst van krachttraining voor billen, benen en buik naar een hoger niveau tillen. Met onze premium faciliteiten en gerichte aandacht brengen we jouw fitnessdoelen tot leven. Ontdek de kracht van ons unieke programma!

Meld je hier aan voor een vrijblijvende proefles!

SMALL GROUP TRAINING

Onze Small Group trainingen vinden plaats op:
Maandag: 19.00 uur - 20.00 uur 
Dinsdag: 20.00 uur - 21.00 uur
Woensdag: 19.00 uur - 20.00 uur
Donderdag: 20.00 uur - 21.00 uur
Zondag: 08.00 uur - 09.00 uur en 12.00 uur - 13.00 uur
 

Je kan kiezen uit de volgende pakketten:
10 lessen: € 40,00 per les
20 lessen: € 37,50 per les
40 lessen: € 35,00 per les

Reviews

P
Philip Haafkens
1 jaar geleden
Mijn complimenten over Leroy Grau personal training. Zeer professioneel en vriendelijk personeel prima begeleiding en de trainings faciliteit is ook perfect. Het voelt als thuis komen als je daar gaat trainen!
Lees verder
J
Joyce Datema
9 maanden geleden

Ik train nu ruim 2 jaar bij Leroy. Vond het een aardige drempel om personal training te gaan doen. Zo happy dat ik dit gedaan heb. Kan  echt niet meer zonder. Fijn team en daagt me op een fijne manier uit :-) Aanrader!

Lees verder
M
Miranda Ippel
1 jaar geleden

Ik had even een stok achter de deur nodig en weer een goede start/opbouw zodat ik zelf weer verder kon. Dat heb ik zeker gekregen! Een leuk team, goede sfeer, schone gym, niet groot maar dusdanig ingedeeld en op elkaar ingespeeld dat geen enkele hinder geeft! Wat motivatie betreft zeker geen klagen! Er is goed opgebouwd waardoor ik nul last heb gehad van mijn knieen (ik heb kapotte knieeen) en teglijkertijd gezorgd voor wekelijks voldoende progressie en goede tips om zelf mee verder aan de slag te kunnen.

Lees verder
R
Robert Meijer
9 maanden geleden

Bij Leroy train je in een hele prettige omgeving met veel gelijk gestemde, lekker trainen maar niet dat overdreven gedoe van alleen maar hele grote spierballen en six packs, naast Leroy ook andere fijne instructeurs, kortom voor mij heerlijk!

Lees verder
R
Rinaldo
1 jaar geleden
Goede sfeer en fijne professionele begeleiding door Leroy. De trainingen zijn leuk en afwisselend en er wordt veel aandacht besteed aan de doelen die je wil halen.
Lees verder
D
Debby
9 maanden geleden

Ik vond het heel spannend om de stap te nemen om naar een personal trainer te gaan, maar ik ben bij dat ik het gedurfd heb. Leroy en zijn medewerkers zijn ontzettend aardig en luisteren goed naar je. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen dat op een relaxte en enthousiaste manier overbrengen. Zij hebben mij laten zien dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. En dat voelt super goed!

Lees verder
P
Paul Suyker
9 maanden geleden

Leroy weet ontzettend veel over krachttraining en voeding en hij begeleidt kundig. Hij is altijd enthousiast wat maakt dat het gezellige trainingen zijn. De combinatie van kundig advies, workout schema's, voeding en enthousiasme maakt dat doelen stellen en je eraan houden makkelijk wordt. Ik merk dat ik altijd met sprongen vooruit ga in kennis, kunde en resultaten als ik een tijdje weer met Leroy train.

Lees verder
P
Paul van Leeuwen
1 jaar geleden
Ik train nu al een lange tijd met Leroy. Discipline, goede uitleg en gezelligheid hebben ervoor gezorgd dat ik lichamelijk fit ben geworden en geestelijk veel beter in mijn vel zit! Ik train er met veel plezier en blijf dat nog lange tijd doen!
Lees verder
J
Jesse Aalten
9 maanden geleden

Afgelopen 3 maanden getraind by Leroy onder leiding van Justus en Rafaël. De één op één sessie is net dat eerste duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Zelfdiscipline en de kracht om door te gaan waar andere mensen stilstaan. Het verschil met een andere sportschool is dat er hier echt gewerkt word met één persoon en dat is jezelf. Je doel word werkelijkheid, mits je er zelf ook aan toegeeft… Wat mij betreft is dit trainen op het hoogste niveau!

Lees verder
M
Mirjam Steinbuch
1 jaar geleden
Krachttraining onder begeleiding van Leroy heeft een fantastische fysieke en mentale boost gegeven, nadat ik vele jaren zonder begeleiding heb getraind. Zowel kracht, conditie als ook het plezier zijn toegenomen. Ondanks de hogere belasting en inspanning heb ik vrijwel geen blessures meer door motiverende en ook kritische begeleiding door Leroy. Door afwisseling en telkens nieuwe doelen stellen blijf ik super gemotiveerd!
Lees verder
Contact met Leroy