BUSINESS COACHING

Wij bieden vanaf 2020 ook Business Coaching aan speciaal voor ondernemers. Dit gaat om een langdurige traject waarin we samen met jou gaan kijken hoe we je business kunnen verbeteren. Uiteraard is het traject helemaal op maat gemaakt.

We starten elk traject met het in kaart brengen van je huidige situatie als ondernemer. Vervolgens gaan we samen bekijken op welke vlakken ondersteuning nodig is en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ontwikkelplan gericht op de korte én op de lange termijn. We werken hierbij volgens een bewezen groeimethodiek dat uitgaat van de negen pijlers van een succesvol bedrijf: leiderschap, mensen, financiën, systemen, processen, marketing, sales, service en relatiebeheer. Met behulp hiervan helpen we jou als ondernemer met het verhogen van de winst, het optimaliseren van de organisatie en het verbeteren van je leiderschap.

Afhankelijk van de specifieke doelstellingen bepalen we dan in overleg met jou hoeveel contactmomenten er nodig zullen zijn. Bij Leroy Grau Business Coaching geloven we er heilig in dat hoe intensiever het contact, des te meer impact er zal worden bereikt en des te effectiever zal het coachingstraject verlopen. Om die reden bieden we bij Leroy Grau Business Coaching drie pakketten aan. Het kortere kwartaaltraject, een zes maanden traject of een jaartraject.

Waarom Leroy Grau
Business Coaching?

We hanteren een multifunctionele aanpak. Standaard staat voorop het ondersteunen van jou als ondernemer op het gebied van leiderschap en bedrijfsvoering. Het verder opschalen en verder laten groeien van het bedrijf staat hierbij centraal. Wij geloven echter ook in de mens achter de ondernemer. En als je twijfelt over welke kant je met je bedrijf op wil, of dat je problemen voorziet voor wat betreft de werk/privéverhouding dan wel het gevoel hebt roofbouw te plegen op je lichaam, dan focussen we ons ook op het verbeteren van je persoonlijke kwaliteiten als mens. Dit kan zijn door meditatieoefeningen te doen, mindfulness toe te passen, maar bijvoorbeeld ook door het op regelmatige basis samen aan de slag gaan in de studio en volgens een schema proberen fysieke verbeteringen te bewerkstelligen. Bij Leroy Grau gaan we er vanuit dat als de mens achter de ondernemer beter in zijn of haar vel zit, het relatief makkelijker wordt om ook de ondernemer te stimuleren de noodzakelijke veranderingen aan te brengen.

Je bent bij ons in veilige en professionele handen om ook je zakelijke doelstellingen als ondernemer te bereiken. Van onze cliënten verwachten we wel de nodige commitment en motivatie om serieus aan de slag te gaan binnen onze intensieve Business coachingstrajecten. Laat je vooral informeren en neem contact op met Leroy Grau als je interesse hebt in het Leroy Grau Business Coachingstraject.

Investering
De exacte prijs van onze trajecten is afhankelijk van je uitdagingen, maar bij Leroy Grau Business Coaching start je al een traject vanaf € 1320,-. Daarvoor maken we een plan voor strategische groei van je organisatie en profiteer je van een bewezen effectieve groeimethodiek waarmee we razendsnel problemen identificeren en verbeteringen aanbrengen. Voor meetbare en bovenal zichtbare resultaten in je bedrijf!

Ben jij te druk en gaat dit ten koste van je gezondheid?

Laat je begeleiding door onze top trainers
met onze unieke methodhiek 

Contact met Leroy

Reviews

P
Peter van der Reijden
1 jaar geleden
Kennis van zaken en sympathiek. Feitelijk heb je niet meer nodig dan dit in een goede PT. Opvallend is de hoge mate van aanpasbaarheid van trainingen op basis van fitheid, (kleine) blessures, etc. Niet een standaard riedel afdraaien maar echt kijken wat past bij de doelen en de staat van het lichaam op dat specifieke moment.
Lees verder
M
Mirjam Steinbuch
1 jaar geleden
Krachttraining onder begeleiding van Leroy heeft een fantastische fysieke en mentale boost gegeven, nadat ik vele jaren zonder begeleiding heb getraind. Zowel kracht, conditie als ook het plezier zijn toegenomen. Ondanks de hogere belasting en inspanning heb ik vrijwel geen blessures meer door motiverende en ook kritische begeleiding door Leroy. Door afwisseling en telkens nieuwe doelen stellen blijf ik super gemotiveerd!
Lees verder
J
Jesse Aalten
9 maanden geleden

Afgelopen 3 maanden getraind by Leroy onder leiding van Justus en Rafaël. De één op één sessie is net dat eerste duwtje in de rug wat je nodig hebt. Het heeft mij gebracht tot waar ik nu sta. Zelfdiscipline en de kracht om door te gaan waar andere mensen stilstaan. Het verschil met een andere sportschool is dat er hier echt gewerkt word met één persoon en dat is jezelf. Je doel word werkelijkheid, mits je er zelf ook aan toegeeft… Wat mij betreft is dit trainen op het hoogste niveau!

Lees verder
M
Melvin van Rookhuizen
9 maanden geleden

Ik kom altijd vrolijk terug van Leroy. (of Marciano en Jeroen) En ik ga écht altijd met tegenzin ;-). Het is allemaal superpositief en relaxed. Je kan pushen & knallen als je wil, en wat minder knallen als het ff niet gaat. Gaat niet alleen om de 'guns' bij Leroy's team, maar ook om een gezonde levenstijl en positive houding. Kom altijd met een smile terug en heb met training meer bereikt dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Lees verder
D
Debby
9 maanden geleden

Ik vond het heel spannend om de stap te nemen om naar een personal trainer te gaan, maar ik ben bij dat ik het gedurfd heb. Leroy en zijn medewerkers zijn ontzettend aardig en luisteren goed naar je. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen dat op een relaxte en enthousiaste manier overbrengen. Zij hebben mij laten zien dat ik veel meer kan dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. En dat voelt super goed!

Lees verder
M
Miranda Ippel
1 jaar geleden

Ik had even een stok achter de deur nodig en weer een goede start/opbouw zodat ik zelf weer verder kon. Dat heb ik zeker gekregen! Een leuk team, goede sfeer, schone gym, niet groot maar dusdanig ingedeeld en op elkaar ingespeeld dat geen enkele hinder geeft! Wat motivatie betreft zeker geen klagen! Er is goed opgebouwd waardoor ik nul last heb gehad van mijn knieen (ik heb kapotte knieeen) en teglijkertijd gezorgd voor wekelijks voldoende progressie en goede tips om zelf mee verder aan de slag te kunnen.

Lees verder
D
Dirk Schouten
1 jaar geleden
Leroy weet waar hij over praat en gaat voor de hoogste kwaliteit. Een absolute aanrader.
Lees verder
K
Kaoutar Idrissi
1 jaar geleden
Ik train een paar weken bij Leroy en het is een fijne ruimte met diverse apparatuur. Er wordt samen gekeken naar je doelen en hoe je het beste je doelen kan behalen. De trainingen zorgen dat je jezelf uitdaagt en je hebt plezier. De medewerkers zijn vriendelijk en professioneel. Ik krijg duidelijk uitleg en advies. Verder is het een schone ruimte op een mooie locatie.
Lees verder
G
Gonny Hobbel
9 maanden geleden

Na 20 jaar yoga merkte ik dat mijn lichaam om meer kracht ging vragen. De sportschool was niet een per se plek waar ik me prettig voelde maar na een positief verhaal van een goede vriendin, ben ik toch gestart bij Leroy Grau. En wat een verademing vergeleken bij mijn eerdere sportschool ervaringen. Leroy en zijn medewerkers weten haarfijn hoe een (vrouwen)lichaam werkt en wat dit lichaam nodig heeft nu ik in overgang ben. Het team is onwijs kundig en met veel enthousiasme word ik begeleid. Alles toegespitst op mijn conditie, mijn lijf en mindset. Ik word uitgedaagd, ondersteund en in een rustige, veilige en prettige setting. Het personal training aspect is fantastisch en het grootste cadeau wat ik mij zelf in deze fase van mijn leven geef. Op deze manier trainen maakt echt verschil. De training is effectiever en leuker. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik na vier maanden al merk; ik voel mij fitter, vitaler, slaap beter, mijn hormonale balans is verbeterd, mijn lichaam is krachtiger en niet onbelangrijk: strakker geworden. Kortom de beste keuze die ik in deze fase van mijn leven kon maken en ik ga hier niet meer weg.

Lees verder
P
Paul Suyker
9 maanden geleden

Leroy weet ontzettend veel over krachttraining en voeding en hij begeleidt kundig. Hij is altijd enthousiast wat maakt dat het gezellige trainingen zijn. De combinatie van kundig advies, workout schema's, voeding en enthousiasme maakt dat doelen stellen en je eraan houden makkelijk wordt. Ik merk dat ik altijd met sprongen vooruit ga in kennis, kunde en resultaten als ik een tijdje weer met Leroy train.

Lees verder
Contact met Leroy